Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] Samudra Record Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] - Samudra Record | Musik Terbaru

Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] - Samudra Record

716,232
Download MP3 Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] lagu terbaik - Download Lagu Gratis - situs web DownloadLagu-Gratis.Com, download lagu mp3 gratis terbaru, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan dan download lagu cepat, Dengarkan musik hot Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music] oleh penyanyi Samudra Record kualitas tinggi, Dengarkan musik Mp3 gratis, 320kb, lossless, Gudang Lagu di DownloadLagu-Gratis.Com. Download musik gratis Mp3 kualitas - download lagu terbaik di DownloadLagu-Gratis.Com, download lagu mp3 Indonesia.

Lirik lagu: Vita Alvia - Sing Biso - [Official Music]

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

mulo sun sing biso
sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso
yo sing biso nerimo riko

sing sepisan riko natoni roso
bolak balik riko njalok sepuro
wis entek alasan osing ketahan
ati wis jeru kelaran

sing kuat maning isun wis warang
ulah riko wis kebangetan
kudu kelendi isun kentekan akal
kepaksan isun riko tinggal

mulo sun sing biso, sun sing biso nyepuro riko
ati wis sing biso, yo sing biso nerimo riko
Lihat Lebih

Download 20 lagu baru terbaik