Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - Download lagu gratis Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - - | Mp3

Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - -

1,154,156
Download Mp3 kualitas Lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - - Lagu Mp3 - situs web DownloadLagu-Gratis.Com, keinginan Anda senang mendengarkan musik, download lagu mp3 Indonesia. Mendengarkan musik mp3 kecepatan tinggi - di DownloadLagu-Gratis.Com, Download musik baru 2019, download lagu mp3 terbaru gratis. Download lagu Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang - oleh penyanyi DownloadLagu-Gratis.Com MP3 kecepatan tinggi - MP3 - di sini, Dengarkan musik mp3 DownloadLagu-Gratis.Com semoga kamu Dengarkan musik menyenangkan. , Download Lagu Indonesia Terbaru 2019

Lirik lagu: Nella Kharisma - Bisane Mung Nyawang -

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo


bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo
Lihat Lebih