Wegah Kelangan Jihan Audy Wegah Kelangan - Jihan Audy | Musik Terbaik

Wegah Kelangan - Jihan Audy

113,717
Download lagu free tercepat , Mendengarkan musik mp3 terbaik di website DownloadLagu-Gratis.Com, download lagu mp3 terbaru gratis. Wegah Kelangan download musik lebih cepat - MP3 - di DownloadLagu-Gratis.Com, Dengarkan download lagu terpanas Indonesia, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan musik mp3 Wegah Kelangan oleh penyanyi Jihan Audy gratis dengan kecepatan tinggi - Lagu Terbaru - di sini, Dengarkan musik mp3 online, Download lagu yang tercepat di telepon. Dengarkan dan nikmati musik dengan DownloadLagu-Gratis.Com.

Lirik lagu: Wegah Kelangan

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane
Lihat Lebih

Download 20 lagu baru terbaik