Via Vallen - Sawangen Fajar adi setyawan Via Vallen - Sawangen - Fajar adi setyawan | Download Lagu

Via Vallen - Sawangen - Fajar adi setyawan

1,378,929
Dengarkan dan download lagu mp3 Via Vallen - Sawangen oleh penyanyi Fajar adi setyawan kualitas - Planet Musik - di sini, Dengarkan musik gratis mp3, Download lagu yang bagus online kecepatan tinggi di situs web DownloadLagu-Gratis.Com, Download Lagu Terbaru 2019 . Download musik Via Vallen - Sawangen mp3 free - Mp3 - situs web DownloadLagu-Gratis.Com, terbaru top download lagu Indonesia, download lagu mp3 terbaru gratis. Download Mp3 kualitas - di DownloadLagu-Gratis.Com, Download MP3 gratis terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis

Lirik lagu: Via Vallen - Sawangen

opo aku kurang gati
opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang
katone atimu bimbang

sing tak jaluk mung ngertine
yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyane
ning atiku mung ono kowe
haaa haaa haaa

sawangen kae sawangen
mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen
lintang ra kiro ninggalno langite

koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
selawase mung karo kowe

opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang
sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyane ning atiku mung ono kowe haaa haaa haaa

sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

sawangen kae sawangen, mbulan ra kiro ninggalno bumine
sawangen kae sawangen, lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe
Lihat Lebih