Nella Kharisma - Banyu Langit Fajar adi setyawan Download Mp3 Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan | Musik Gratis

Nella Kharisma - Banyu Langit - Fajar adi setyawan

3,814,195
Dengarkan musik mp3 Nella Kharisma - Banyu Langit oleh penyanyi Fajar adi setyawan yang bagus - Download Lagu Mp3 Terbaru - di sini, Dengarkan musik online, Download lagu kecepatan tinggi dengan situs web DownloadLagu-Gratis.Com. Mendengarkan musik mp3 kecepatan tinggi - di DownloadLagu-Gratis.Com, Download musik baru 2019, download lagu mp3 terbaru gratis. Download MP3 Nella Kharisma - Banyu Langit lagu terbaik - Mp3 - situs web DownloadLagu-Gratis.Com, download lagu mp3 gratis terbaru, download lagu mp3 terbaru gratis.

Lirik lagu: Nella Kharisma - Banyu Langit

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane
Lihat Lebih